Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Angus Usva jr. jr. aloittaa vaalikampanjansa.

USVA VOITTI VAALIT

Tämän viikon alussa käytyjen kaupunginjohtajavaalien perusteella on selkeää, että Angus Usva Jr. Jr. jatkaa Usvakallion kaupungin johdossa myös seuraavan neljävuotiskauden ajan.

Kaupunginjohtajavaalit, jotka käytiin viime viikolla, päättyivät nimittäin Usvan murskavoitton tämän kerättyä 95% annetuista äänistä. Tämä on täysin ennusteiden mukainen tulos, jonka varmisti muun muassa kadonneen Usvaperän kaupunginosan suunnalta Usvalle annettu äänisaalis. Kaupunginosan asukkaista 100% äänesti nimittäin kaupunkiamme rautaisella otteella hallinnutta usvaa jatkokaudelle.

Kaupunginjohtaja Angus Usva Jr. Jr:lta tämän toimistossa voitosta ja äänten jakautumisesta kysyttäessä hän tyytyy vastaamaan vahvan poliittisen retorisesti, että toimittajamme voi (lainaus): ”Painua helvettiin siitä. Miten sinä edes pääsit sisään tänne?”

Suuresti arvostamamme kaupunginjohtaja osaa siis yhä käsitellä mediaa sen ansaitsemalla tavalla.

Se, että kuinka kukaan on voinut äänestää oppositioedustaja Marko Rolandia on viranomaisille täysin hämärän peitossa ja suuri mysteeri. Kaupungin Vaaliviraston Ihmettelylinja aikookin olla mahdollisimman pian yhteyksissä mainittuihin viiteen prosenttiin kansalaisista selvittääkseen mahdollisimman ystävällisellä pohjalla, että mitä ihmettä nämä oikein ajattelivat.

Oppositiojohtaja Marko Roland on myös asetettu luonnollisesti kotiarestiin epäillyn räikeän vaalivilpin seurauksena.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *