Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Manny/Pexels

USVA VOITTANEE KAUPUNGINJOHTAJAVAALIT

Usvakallion kaupunginjohtajavaalit ovat viimeisiä päiviä vaille valmiit. Ensi keskiviikkoan vietettävän vaalipäivän suurin ennakkosuosikki on ehdottomasti kaupunkia rautaisella otteellaan jo kolme vuosikymmentä hallinnut Angus Usva Junior Junior, jonka Usvaperältä liikkeelle lähtenyt vaalikiertue on kiertänyt läpi kaupungin. Usvaperän epäonninen kohtalo on yhä mysteeri ja tapauksen tutkinta on suljettu selittämättömänä.

Vaaleille antaa oman mielenkiintoisen juoneenta se seikka, että Usvaperän tuhoutuneen kaupunginosan mukana tuhoutui myös 12,5 prosenttia kaupungin potentiaalisista äänestäjistä. Tämän katsotaan kuitenkin kaikeksi onneksi satavan vaalien ennakkosuosikki Angus Usva Junior Juniorin laariin.

Kaupungin pienen opposition ehdokkaakseen asettama Marko Roland on tietysti tuonut tätä seikkaa esille lähinnä negatiivisessa valossa, mutta me muut tiedämme tietysti näiden rivien välistä esitettyjen väitteiden olevan kaikkea muuta kuin todenperäisiä.

Myös Usvakallion asukkaille lapsesta asti opetettu medianlukutaito näyttää purevan, sillä vaalien gallupien perusteella Angus Usva Junior Junior tulee voittamaan vaalit valtavalla äänivyöryllä. Opposition ehdokas Roland tulee ennakkotietojen perusteella saamaan alle prosentin äänistä Usvan ottaessa murskavoiton.

Osa ennakkogallupien perusteella vakuuttuneista Kaupungin Virastojen Viraston johtajista pitää koko vaalien järjestämistä itseasiassa (lainaus) ”Järjettömänä ja kaupungin varoja turhaan kuormittavana toimena.”

Opposition ehdokas Marko Roland on Virastojen Viraston johdon sanomiset kuultuaan tyrmistynyt tilanteesta ja muistuttaa toimitustamme, että tämänlaiset ajatukset ovat jo perimmältä olemukseltaan demokratian vastaisia eikä sellaisille ole sijaa edes Usvakallion kaltaisessa autonomisessa ja valtiosta irrallaan toimivassa kaupungissa.

Roland vaatiikin Virastojen Viraston johtajia perustelemaan sanomisensa lailliselle pohjalle ja Angus Usva Junior Junioria kommentoimaan johtamansa viraston edustajien väitteitä.

Toimituksemme pyysi Angus Usva Junior Juniorilta kommenttia paitsi Rolandin väitteisiin niin myös Virastojen Viraston johtajien sanomisiin, mutta Usva kieltäytyi kommentoimasta yhtään mitään, sillä perusteella, että häntä (lainaus) ”Ei kiinnosta.”

Toimituksemme on yhtä mieltä siitä, että kaupunkimme johtaja on kaikessa suorasanaisuudessaan varsin rehellinen ja hyvä vaihtoehto monimutkaisen virastojärjestelmämme johtoon. Ja tämän sanomme täysin puolueettomasti.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *