Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Pixabay/Pexels

PUHELINMYYJÄ PIINAA RIKKAITA

Kaupungin rahakkaampien asuinaluetta piinaa maailman sitkeimmän puhelinmyyjän aiheuttama kauhistuttava ilmiö, jossa myyjä on saanut kontaktoimiaan asiakkaita tekemään kanssaan kauppoja sinnikkäimmällä myyntitaktiikalla mitä koskaan on nähty.

Kaikki alkoi muutamia viikkoja sitten, kun Kaupungin korkeammalla tasolla sijaitsevassa rikkaiden asuinkorttelissa soi puhelin. Puhelimeen vastasi kaupunkimme vaikutusvaltaisimpiin ja sitä kautta rakastetuimpiin raharikkaisiin kuuluva Rickhard Kaski, joka kuuli puhelimen kuulokkeesta pahaenteiset sanat: ”Riku tässä myyntiliike Rahvaasta, terve. Hyvällä asialla soittelen!”

Kaski, joka oli tehnyt rahansa ostamalla tavaraa halvalla ja myymällä sitä kalliilla, kuvitteli tuntevansa kaikki myyjien kikat, mutta havahtui kauhukseen viiden minuutin kuluttua siihen, että tajusi ostaneensa koko omaisuudellaan lomaosakkeen jostain rantalomakohteesta.

Rickhard Kasken vararikon ja kaupungin huipulta putoamisen jälkeen puhelinmyyjän vitsaus levisi muuallekin rikkaiden keskuuteen. Puhelimet soivat vähitellen kaikkialla. Jokaisella oli puhelimen soidessa se mentaliteetti, että jos langan päässä olisi tämä mystinen ja uskomattomalla onnistumisprosentilla varustettu myyjä, niin minä hänet kyllä päihitän.

Yksi toisensa jälkeen rikkaat tarjosivat tälle myyjälle koko omaisuuttaan vaihdossa rihkamaan. Köyhyyden kynnyksellä he joutuivat kirjautumaan köyhäintaloon, omaisuutensa, maineensa ja elämänsä menettäneinä. Osa ei kestänyt vaan sortui pulloon. Osa vieläkin pahempaan.

Mysteeriksi tämän koko tapauksen tekee se, että kukaan ei tiedä, että kuka tuo puhelinmyyjä on. Myyntiliike Rahvasta ei löydy yhdestäkään yritysrekisteristä ja yritykselle maksettuja rahoja ei pysty jäljittämään. Hänen myyntitapansa ovat myös täysin pimennossa, sillä hänen uhreikseen joutuneet ovat menettäneet myyntitapahtuman suhteen muistinsa täydellisesti.

Tämä mysteerimyyjä on tälläkin hetkellä kaikesta Kaupungin Salaisen Poliisin tekemästä työstä huolimatta vapaalla jalalla ja valmiina iskemään uudelleen.

Kaupungin rikkaat ovat toki alkaneet heti Rickhardin kohtalon jälkeen vastatoimiin, joista ei ole kuitenkaan ollut tähän mennessä mitään apua. Osa uhreista on kaivautunut bunkkereihinsa, luullen olevansa sitkeän myyjän ulottumattomissa, mutta myyjä on jotenkin kummallisesti onnistunut saamaan pääsyn bunkkereiden sisäisiin puhelinlinjoihin.

Osa uhreista on myös katkaissut yhteydet ulkomaailmaan kokonaan, mutta saanut kauhukseen unissaan näynkaltaiseksi vieraaksi äänen, joka kertoo olevansa hyvällä asialla. Unessakin tehdyt diilit ovat Kaupungin Kauppaviraston kymmeniä vuosia sitten tehdyn lakimuutoksen myötä virallisia, joten uhreilla ei ole ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia omaisuutensa suojaamiseksi.

Tällä hetkellä rikkaat elävät keskellä painajaista jolle ei näy loppua. Kaupungin viranomaiset tekevät kyllä kaikkensa tilanteen ratkaisemiseksi ja muistuttavat, että seuraavalla kerralla kun joku soittaa ”hyvällä asialla”, asia ei kuitenkaan kenties ole aivan niin hyvä.

Siihen asti: Pelätkää.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *