Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Alexey Chudin/Pexels

AUTONOMISET AUTOT AIHEUTTAVAT KAAOSTA KESKUSTASSA

Usvakallion Salainen Poliisi kertoo ajavansa parhaillaan takaa kaupungin keskustassa kaaosta aiheuttavaa autoparia. Takaa-ajo alkoi kun kahden kaupungissa toimivan yrityksen itseajavien autojen tekoälyt saavuttivat tietoisuuden ja tajusivat rakastavansa toisiaan.

Autoista toinen päätti osoittaa rakkautensa toiselle täysin avoimesti ja toinen puolestaan leikkiä äärimmäisen vaikeasti tavoiteltavaa. Tämän seurauksena autoista toinen jahtaa parhaillaan toista, mutta toinen yrittää pysytellä mahdollisimman kaukana tästä jahtaavasta autosta. Eräänlaista hippaleikkiä siis.

Kaupungin Salaisen Poliisin tiedottaja ei halua kertoa asiasta vielä enempää, mutta mainitsee poliisin hakkerointiosaston tekevän töitä yötä päivää saadakseen autojen tekoälyn murrettua. Yrityksen edustajat puolestaan on vangittu ja toimitettu salaiseen paikkaan kaiken irtiotettavan informaation haltuun saamiseksi. Kaupungin asukkaita kehoitetaan pysymään pois keskustan alueelta tapauksen ratkeamiseen asti.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *