Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli

SINUN ON NYT AIKA HERÄTÄ

Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä, Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä. Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä — Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä — Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä.

Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä, Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä.

– Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä. Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä, Sinun on nyt aika herätä.

Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä, Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä — Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä — Sinun on nyt aika herätä.

– Sinun on nyt aika herätä. Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä, Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä. Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä, Sinun on nyt aika herätä.

Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä Sinun on nyt aika herätä. Sinun on nyt aika herätä.

Ennen kuin on liian myöhäistä.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *