Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Inzmam Khan/Pexels

KAIKKI KAUPUNGIN ONGELMAT KORJAUTUIVAT YÖN AIKANA

Kaupungin ongelmaviraston päätiedonantajat ovat hieman jopa paniikinomaisesti tiedottaneet viime yön jälkeen, että kaikki Kaupungin moninaisista — jos ei nyt välttämättä millään tavalla vakavista — ongelmista ovat korjautuneet yhden ainoan yön aikana.

Tämä tarkoittaa sitä, että naapurisi on saattanut voittaa rahavaikeutensa ja elää nykyään leveää elämää. Laitakaupungin huumeidentäyttämät kadut ovat nyt putipuhtaita ja kaikki rikolliset ovat tehneet parannuksen. Kaupunki on vauraampi kuin koskaan ja sitä vaurautta riittää tasaisesti kaikille, sukupuolesta, iästä ja mistään taustalla mahdollisesti vaikuttavasta tekijästä riippumatta. Sairaudet on voitettu ja parannettu kautta linjan. Ihminen tässä kaupungissa elää lähes loputonta elämää.

Asia saattaa kuulostaa hyvältä, jopa täydelliseltä, mutta Kaupungin ongelmavirasto haluaa muistuttaa, että: ”Tällaisen utopian tavoittelu on paitsi vaarallista, niin myös kohtalokasta. Lisäksi se on täysin mahdotonta. Jos ongelmia ei ole, niin mihin ratkaisuja enää tarvitaan? Ja jos ratkaisujakaan ei siis ole, niin ne eivät päde ongelmiin enää millään tavalla. Tämä paradoksi aiheuttaa siis sen, että ongelmattomuus kumoaa ratkaisut ja sitä kautta ongelmattomuuden, muodostaen itsessään eräänlaisen ongelman, eikä mikään tässä tiedotteessa aiemmin mainittu toisin sanoen pidä paikkaansa.”

Kaupungin Ongelmavirasto haluaakin tiedotteen lopuksi sanoa, että: ”Eipä sittenkään mitään, kaikilla meillä on yhä ongelmamme ja elämä jatkuu täysin normaalisti. Ja, että meilläkin riittää siis vielä töitä. Kuinka mukavaa.”

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *