Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Asif Pav/Pexels

VIALLINEN NAURURAITA PIINAA KAUPUNGIN ASUKKAITA

Osassa Usvakallion kaupunkia on herätty erikoiseen aamuun. Jotkut kaupungin asukkaista nimittäin raportoivat joutuneensa pilkallisen naurun kohteeksi. Naurussa on lisäksi sellainen erikoinen piirre, että sen lähdettä on mahdotonta paikantaa.

Nauru tuntuu raikaavan ympäristössä aina, kun sen kohde tekee jotain. Siis ihan mitä tahansa. Pesee hampaita, käy WC:ssä, astelee huoneesta toiseen, polttaa savukkeen. Naurua ei myöskään kuule kukaan muu kuin sen kulloinkin valikoitunut kohde. Se tuntuu myös kuuluvan kohteensa pään sisällä riippumatta siitä, että onko tämä vaimentanut kuulonsa jollain apuvälineellä.

Usvakallion kaupungin erikoisten äänten virasto tiedottaa, että kyseessä on ilmeisesti jonkinlainen loputon ja jumiutunut naururaita, joka on ottanut kohteekseen useita satoja sattumanvaraisesti valikoituneita kaupunkilaisia. Sitä, että kuka naururaidan on nauranut tai ylipäätään ottanut käyttöön, saati, että mitä varten näin on tapahtunut on yhä hämärän peitossa.

Virasto kertoo selvittävänsä asiaa parhaillaan ja kehottaa äänen piinaamia kansalaisia vain nauramaan mukana siihen asti, että tilanne selviää.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *