Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Lucas Pezeta/Pexels

USVAKALLIOSSA HAVAITTU UFO

Usvakallion läntisillä alueilla on nähty UFO. Tunnistamaton lentävä esine nähtiin taivaalla kiertelemässä aluetta, jossa sijaitsee perusparannuksessa oleva Usvakallion peruskoulu. Tunnistamaton lentävä esine tunnistettiin UFO:ksi, sillä se näytti täysin samalta kuin 1970 luvulta lähtien televisiossa näytetyt kuvat lentävistä lautasista näyttävät.

Usvakallion ylin johto on määrännyt UFO havainnon myötä kaupungin ilmavoimat vartioimaan perusparannuksessa olevan Usvakallion peruskoulun ympäristöä ja eritoten sen ylle pystytettyä suojakupua vuorokauden ympäri.

Kaupunki haluaa myös täsmentää tiedotteessaan, että UFOssa tai perusparannuksessa olevassa koulussa ja siellä havaitussa ei aivan, mutta lähes homeen kaltaisessa aineessa ei ole lopulta mitään erikoista, vaan kaikki nyt mainittu toiminta on aivan normaalia eikä aiheuta minkäänlaisia erityisiä ylimääräisiä toimenpiteitä kansalaisilta tai virkavallalta.

Minkäänlaiseen paniikkiin ei myöskään ole missään tapauksessa aihetta, mutta kaupunki kehottaa silti koulun ympäristössä asuvia kansalaisia tarkistamaan käyttämiensä tuliaseiden kunnon sekä pitämään ne kaiken aikaa lähettyvillä ihan vain mahdollisen meidät kaikki yllättävän metsästyskauden alkamisen varalta.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *