Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Prince Photos/Pexels

JAPANILAISTURISTIEN VÄLINEN TAISTELU PÄÄTTYI

Kaupungin keskustan alueen taivaalla jo vuosikymmenet riehunut kahden japanilaisturistin välinen taistelu on vihdoin päättynyt. Taistelu alkoi kolme vuosikymmentä sitten toisen japanilaisturistin ostettua keskustassa sijainneesta kioskista viimeisen sillä hetkellä hyllyssä olleen salmiakkimakeispussin, jonka toinen japanilaisturisteista olisi halunnut itselleen.

Dramaattisen konfrontaation jälkeen Usvakallion sisarkaupungista, Animun kuvitteellisesta kaupungista kotoisin oleva kaksikko, päätyi taistelemaan toisiaan vastaan kaupunkimme kaduilla, kunnes kaksikon taisteluvoima kasvoi niin suureksi, että molemmat oppivat lentämään ja siirsivät taistelunsa kaupungin yllä kaartuvalle taivaalle.

Pian Usvakallion Turismiviraston viranomaiset päätyivät toteamaan, että taivaalla taisteleminen ei vaarantaisi enää kaupungin asukkaita, joten taistelun annettiin jatkua siihen saakka, että se ratkeaisi.

Tilanne ratkesi hieman yllättävällä tavalla aamuyön pikkutunneilla, kun salmiakkipussin ostanut japanilaisturisti sai sanottua ystävälleen, että pussissa olevat karamellit eivät olleet hedelmäkaramelleja joita toinen japanilaisturisti olisi halunnut hankkia. Kyseessä oli siis ainoastaan huvittava väärinkäsitys. Tämän tiedon välittämisen jälkeen japanilaiskaksikko tyytyi kumartelemaan toisilleen pahoittelevasti, laskeutumaan alas taivaalta ja suuntaamaan omiin määränpäihinsä.

Hieman erikoisena sivujuonteena tälle konfrontaatiolla Kaupungin Energiavirasto tiedottaa laskeneensa japanilaiskaksikon taistelun tuottaman energian vastaavan jopa kahdeksaa Usvakalliolaista ydinvoimalaa. Tästä johtuen kaupunki on aloittanut neuvottelut Animun energiaviraston kanssa tutkimuksista, joissa kartoitettaisiin japanilaisturistien välisten taisteluiden käyttämistä puhtaana energialähteenä.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *