Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Alteredsnaps/Pexels

UUSI REALITYSARJA VALLOITTAA USVAKALLION TELEVISIOT

Kaupungin televisiovastaanottimista saa pian seurata varsin mielenkiintoisen kuuloista uutta realitysarjaa. Usvakallion kaupungintalon eteen leiriytynyt ja nälkälakkoon väittämiensä poliittissotilaallisten väärinkäytösten vuoksi ryhtyneestä muutamia viikkoja sitten kadonneen Usvaperän kaupunginosan asukkaasta tehdään nimittäin uusi, rajoja rikkova televisiosarja.

Nälkälakossa Viimeiseen Muruseen nimisessä sarjassa seurataan sarjan tähden, nälkälakossa olevan Ellen Perezin arkea 24 tuntia vuorokaudessa rullaavan livelähetyksen puitteissa joka päivä, siihen asti, että tilanne ratkeaa millä tahansa tavalla. Ohjelman tuotantoyhtiö Usvakallion Yleisradio kertoo, että sarja on äärimmäisen helppo käsikirjoittaa, sillä sen juonenkäänteet luovat aivan täysin itsenäisesti itse itsensä.

Käsikirjoittajien tarpeettomuuden vuoksi on käynnistetty myös yhteistoimintaneuvottelut jonka seurauksena kaikki Usvakallion Yleisradion 251 käsikirjoittajaa tulevat saamaan potkut.


Ohjelman idean isä ja alullepanija on Usvakallion Yleisradion tuotantovastaava Frankie Balls, jonka kynän jälkeä ovat tätä ennen olleet suurta suosiota nauttineet Usvakallion rangaistuslaitoksen arkea seurannut Narauta Naapurisi -ohjelma sekä Urheilukomitean alaisten urheilijoiden menestystä seurannut Allergiarokotuksesta Voimaa -dokumentti.

Ohjelmassa vierailee sen olemassa olon ajan päivittäin talkshow henkisesti myös liuta kaupungin silmäätekeviä julkkiksia joiden henkilöllisyydet selviävät myöhemmin. Varmaa on kuitenkin se, että ohjelman talkshow osioissa ei tulla kuulemaan mitään faktuaalisesti merkittävää tietoa, vaan ainoastaan selkään taputtelua sekä sepostusta siitä miten helvetin hienoja ja taitavia ihmisiä kaikki ohjelmassa vierailevat julkkikset ovat.

Ohjelmalle povataan täydellistä menestystä ja sille on jo etukätteen myönnetty Kultausva -palkinto vuoden parhaasta ohjelmasta.


Sään puolesta ohjelma saa varsin hyvän ja mielenkiintoisen startin, sillä lähipäiville on luvattu tukalaa hellettä, joka vyöryy kaupunkiin pohjoisesta pysäyttämättömällä voimalla. Kaupungin Meteorologisen Viraston mukaan asukkaita kehoitetaan sukeltamaan syvälle jäisellä vedellä täytettyjen ammeidensa syövereihin sillä lämpötilat tulevat olemaan vuoden aikaan nähden ennätyksellisen korkealla.

Kaupungin Energiavirasto tiedottaa samalla, että se valmistautuu nostamaan sähkön verotettavaa hintaa kolminkertaiseksi, koska lähestyvä helleaalto lisää merkittävästi erilaisten elektronisten viilennyslaitteiden käyttöä, ja nyt on niin sanotut myyjän markkinat.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *