Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Pixabay/Pexels

KAUPUNKI PERUSTAA HENKISEN OMAISUUDEN LÖYTYTAVARATOIMISTON

Usvakallion kaupunki tiedottaa hyvistä uutisista kaikille mahdollisesti muistinsa tai muun henkisen osa-alueensa menettäneille.

Viime viikolla kerroimme kuinka aivan tavallinen usvakalliolainen henkilö Ari Taskila menetti järkensä jätettyään sen hetkeksi aikaa vahtimatta kantakaupungissa sijaitsevan ravintolan ulkopuolelle. Kaupunki on uutisemme siivittämänä perustanut kadonneen henkisen omaisuuden löytötavaratoimiston osoitteeseen Pällikatu 8.

Edellä mainitussa osoitteessa toimivaan löytötavaratoimistoon toimitetaan kaikki johonkin unohtuneet muistot ja mielenterveydelliset ongelmat joita kaupunki saa haltuunsa. Jos löydät jonkin edelläkuvatun kaltaisista henkisistä ongelmista unohtuneena johonkin syrjäkujalle, bussipysäkille tai kellariin niin asiasta voi ilmoittaa Kaupungin Mielenterveysviraston päivystysnumeroon, jonka edustajat tulevat noutamaan löydetyn omaisuuden mitä pikimmiten.

Kaikkia löytyneitä kadonneita lapsuuden traumoja, aikuisuuden haavoja, henkisiä arpia ja mielen myllerryksiä voi jatkossa tiedustella kyseisestä toimistosta jonka aukioloajat löytyvät kaupungin ilmoitustaululta.

Jos kuitenkin joku haluaa ihan tieten tahtoen kadottaa jonkin henkisen ominaisuutensa, oli se sitten esimerkiksi nuoruudessa särkyneestä sydämestä yhä vieläkin aiheutuva pistävän kaihoisa ja ahdistava tunne rinta-alassa, niin kaupunki haluaa muistuttaa myös tämän olevan teknisesti ajatellen ihan täysin mahdollista.

Tällaista toimintaa ei kuitenkaan suositella tai siihen ei virallisesti myöskään kannusteta, mutta jos jokin edellämainitun kaltainen negatiivinen tuntuma löytyy jostain hylättynä niin eiväthän viranomaiset sille tietysti voi yhtään mitään.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *