Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Ismail Cem Aycan/Pexels

USVARÄMEEN ALHAALTA YLÖSPÄIN SATAVA VESI SAARTOI SUOKUOPAN KYLÄN

Usvarämeen suunnalla on kärsitty jo jonkin aikaa sääilmiöstä jolle ei ole minkäänlaista järjellistä selitystä. Suoalueella jostain syystä asuvien keskuudesta kuuluu nimittäin uutisia joiden mukaan alueella on jo useamman viikon ajan satanut kaatamalla alhaalta ylöspäin.

Asukkaat ovat toivottomia, sillä alhaalta ylöspäin satava vesi on muodoltaan jatkuvaa kaatosadetta, mutta ei kuitenkaan tunnu kuivattavan rämettä tippaakaan vaikka vesi virtaakin jatkuvalla syötöllä maaperästä taivasta kohti.

Usvarämeella sijaitsevan Suokuopan kylän vastaava shamanisti Jorg Korg sanoo, että asukkaat ovat joutuneet pysyttelemään sisätiloissa jo toista viikkoa, syöden ravinnokseen ylöspäin kaatosateena virtaavassa vedessä hallitsemattomasti lennähteleviä kaloja ja sammakoita.

– Eihän tämä sikäli normaalista poikkea, Korg sanoo ja jatkaa.

– Mutta olisihan se kiva käydä joskus jaloittelemassa ja tekemässä perinteikkäitä uhrauksia suojumalallemme pyhissä luolissamme suoritettavissa rituaaleissa. Sisäfarmeilla kasvatettavien uhtivuohien määrä alkaa lähtemään jo lapasesta.

Usvakallion Meteorologisen Viraston edustajat tyytyvät pudistelemaan päätään ja kohauttamaan olkapäätään, sillä ”Onhan tämä nyt ennenkuulumatonta”. Jäämme seuraamaan tilannetta.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *