Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Matthias Groeneveld/Pexels

USVAKALLION PERUSKOULUN TILANNE ETENEE

Kaupungin koulujärjestelmää koetelleet ongelmat jatkavat ratkeamistaan kaupungin Rakennusvalvonnan painaessa pyytetöntä päivää vuorokaudesta toiseen Usvakallion peruskoulun kellariin tihkuneen ei aivan, mutta lähes homeen kaltaisen mustan aineen alkuperän selvittämiseksi.

Kuten muutama viikko sitten kerroimme, niin aineen olomuodosta — saati vuodon löytäneiden kahden tiedossa olevan lapsen olomuodosta — ei ollut vielä tuolloin selvinnyt mitään ratkaisevaa tutkijoiden ammattimaisista toimintatavoista huolimatta. Tällä viikolla tilanne on kuitenkin muuttunut.

Kaupungin tuoreen, historian ensimmäisen rakennusvalvoja Teppo Kaunistolan mukaan peruskoulun kellariin tihkunut ei aivan, mutta lähes homeen kaltainen musta aine on ihan tavallista —–. Aineen päätyminen peruskoulun kellariin on yhä suuri mysteeri, sillä vaikka joku täysin tuntemattomaksi jäänyt taho onkin purkanut osan kellarin seinää, niin sen takaa löytyneet —- ja ———- ovat täysin normaaleja ja siellä aina olleita ja kaikkien tuntemia asioita.

Jos joku ei tiennyt kellarin pimeydessä seinän takana näkymättöminä olleista —- ja ———- niin on suositeltavaa ottaa yhteyttä Kaupungin Ongelmantorjuntavirastoon välittömästi. Saatatte olla ainoa, tai sitten turhin toivomme.

Kaupunki on kuitenkin täysin normaalina ja ei lainkaan paniikin omaisena toimenpiteenä eristänyt peruskoulun ja sen lähiympäristön valtavalla läpäisemättömällä ja panssaroidulla tuhoutumattomaksi oletetulla kuvulla. Viranomaiset haluavat muistuttaa, että jos joku kuvun ympäristössä asuva kuulee päänsä sisällä yhä vastustamattomalla voimalla käskyttävän ja kaiken kognitiivisen toiminnan lamauttavan äänen, niin antaa kuulua vain.

Kyseessä on vain ——, eikä meidän kenenkään omalla itsenäisellä toiminta ja määräämiskyvyllä ole lopulta isommassa kuvassa mitään merkitystä. Lisäksi kaikki alueen liepeillä havaittavat erikoiset valo- ja ääni-ilmiöt tulee ilmoittaa välittömästi Kaupungin Valo- ja Ääni-ilmiöosaston lankapuhelinlinjaan.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *