Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Pixabay/Pexels

KENNEL-LIITON MASKOTTI SAI PENTUJA

Usvakallion Kennel-liitto tiedottaa liiton maskottina toimivan kolmipäisen Kerttu koiran saaneen pentuja. Kerttu voi synnytyksen jälkeen hyvin eikä ole menettänyt yhdenkään kolmen päänsä toiminnallisuudesta prosenttiakaan. Happopitoinen kuola valuu ja sulattaa yhä kaiken puulattioista betonin kautta teräkseen.

Pennuilla on jokaisella valitettavasti ainoastaan yksi pää, mutta ne voivat kaikeksi onneksi paksusti ja osaavat myös jostain selittämättömästä syystä muuttua halutessaan näkymättömiksi, mikä tietysti lisää Kennel-liiton huolenpito-osaston toimintaan oman jännittävän säväyksensä.

Usvakallion Sanomat onnittelee tuoretta emoa.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *