Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Lalu Fatoni/Pexels

KAUPUNKI VAROITTAA KARNEVAALIN SAAPUMISESTA

Kaupunkiin saapuva vuotuinen karnevaaliaika on lähes käsillä. Ensi viikolla vietettävä juhla, jonka viettämisen syytä kukaan ei ole enää vuosikymmeniin muistanut, saapuu kaupungin eteläiselle hiekkakentälle lähipäivien aikana.

Kaupunki haluaa muistuttaa, että karnevaalilaitteita ja kojuja pystyttäviä naamioituja työntekijöitä ei pidä missään nimessä ja tilanteessa lähestyä, eikä renkailla kulkevia kuljetusvaunuja vetäviä erikoisia hirviöitä ei saa katsoa yhteenkään niiden moninaisista silmistä.

Jotkut hurjapäät haastavat toisiaan vuosittain toimimaan tätä ohjeistusta vastaan, mutta kuten tiedämme, tämä aiheuttaa ainoastaan sen, että karnevaali kasvaa kokoluokassa vuosi vuodelta. Tänä vuonna huppupäisten hiljaisten kulkueen odotettaan olevan jo useiden satojen vahvuinen.

Itse juhlallisuudet alkavat ensi viikon alussa eivätkä vieraat ole niihin tänäkään vuonna tervetulleita.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *