Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Francesco Ungaro/Pexels

VANHAN KAUPUNGIN METELI RIIPII SIELUJA

Usvakallion kaupungin poliisi on saanut huolestuneilta vanhan kaupungin asukkailta runsaasti yhteydenottoja yölliseen aikaan kuullusta (lainaus): ”Helvetinmoisesta metelistä”

Toimituksemme haastatteleman poliisin edustajan antamien tietojen mukaan meteliä on kuultu useimpina iltoina kello seitsemästä, toisinaan kello kahdeksasta aamukuuteen, toisinaan aamuseitsemään asti rajatussa aikaikkunassa.

Meteliä kuvaillaan (lainaus): ”Sielua raastavaksi kirkunaksi jota säestävät tuomiopäivän sinfoniaorkesteriset sävelet, eläimellinen selkäpiitä riipivä karjunta sekä valtavien kynsien kirskunta maailmankaikkeuden suurinta liitutaulua vasten.”

Äänten lähde on huolestuneille kansalaisille epäselvä, koska kukaan ei ole uskaltanut käydä katsomassa, että mistä äänet tulevat, mutta niiden väitetään alkaneen viime kuussa tapahtuneen auringonpimennyksen aikaan.


Saamamme tiedoksiannon mukaan poliisilla ei ole mitään syytä olla uskomatta huolestuneiden kansalaisten ilmoituksia, mutta poliisin talousosaston edustaja muistuttaa, että virkavallalla ei yksinkertaisesti ole budjetissa tarpeeksi tilaa kaikkien näiden yöllisten häiriöilmoitusten tutkimiseen huolimatta siitä, että ne keskittyvät varsin suppealle, kahden vanhan kaupungin korttelin, alueelle.

Lisäksi poliisi muistuttaa, että pimeän pelko on vakava asia eikä ketään tästä kärsivää, mikä käsittää 95% poliisin henkilöstöstä, tule altistaa tilanteisiin joissa pelkonsa joutuu kohtaamaan.

Poliisin harhautusosaston edustaja on tehnyt viranomaisten lähettämään tiedonantoon lisäyksen, jossa muistutetaan, että vanhan kaupungin järjestyksen valvonta on suurelta osin ulkoistettu alueella toimivan Ikiaikaisen Slargathorin Orjat nimisen saatanallisen kultin harteille.

Ulkoistaminen tehtiin kaikki kaupungin asettamat ja asettamattomat säädökset ja saannöt huomioiden, epävirallisella äänestyksellä, kuun viidentenä lauantaina kello 23:69.


Ikiaikaisen Slargathorin Orjat -kultin ylipappi Olrgoth Golrgothin rauhoittelee kansaa ja toteaa tilanteen olevan hallinnassa.

– Demonijumalamme on saapunut maan päälle ja kaikki kansat tulevat olemaan hänen ravintoaan, tuomionpäivä koittaa eikä Slargathor ole koskaan kylläinen, ylipappi veistelee erikoisin riimuin kirjailtua veistään sivellen.

Ikiaikaisen Slargathorin Orjat -kultin ylipapin ilmoitus on otettu huojentavin mielin vastaan vanhan kaupungin asujaimistossa. Kultin jäsenmäärät ovatkin ilmoituksen jälkeen kohonneet moninkertaisiksi. Asia on huomioitu myös Kaupungin spiritualistisen osaston toimesta ja näkymättömiin toimenpiteisiin on ryhdytty.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *