Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Kuva: Aphiwat Chuangchoem/Pexels

AJAN ERIKOISTA HYPPIMISTÄ YRITETÄÄN PYSÄYTTÄÄ

Usvakallion Kronologisen viraston mukaan jossain osissa Usvakallion kaupunkia on koettu hetkiä, joissa aika tuntuu pysähtyneen sekä silloin tällöin myös kelautuneen taaksepäin.

Osa huolestuneilta kuulijoilta sekä viranomaisilta saamistamme raporteista kertoo, että toisinaan osa naapuruston asukkaita elää yhdessä hetkessä tätä päivää ja seuraavassa se on jostain selittämättömästä syystä siirtynyt johonkin vaiheeseen 1800-lukua. Toisinaan sopivan lämpimät kesäiset iltapäivät tuntuvat jatkuvan loputtomiin, kun taas toisinaan en hujahtavat ohi silmänräpäystä nopeammin.

Virasto toppuuttelee huolestuneiden kansalaisten esittämiä kannanottoja ja kertoo, että kronologit tekevät parhaillaan kaikkensa, että ajankulku saataisiin padottua ja ohjattua takaisin normaaliin päiväjärjestykseen.

– Se tulee tapahtumaan hetkenä minä hyvänsä, viraston tiedotteessa kerrotaan.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *