Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Angus Usva jr. jr. aloittaa vaalikampanjansa.

ANGUS USVA JR. JR. ALOITTAA VAALIKAMPANJANSA

Politiikassa eletään parhaillaan mielenkiintoisia aikoja, kun kaupunkiamme johtava kolmannen sukupolven poliitikko Angus Usva junior junior on aloittanut kampanjoinnin jatkokauttaan varten.

Angus Usva jr. jr.:in kampanjatoimisto kertoo julkisuuteen hallitsevan kaupunginjohtajan aloittavan äänestäjienkalastelukiertueensa ihan sieltä perältä, Usvaperältä, jossa asuu 12,5 prosenttia kaupungin ääni-ikäisistä kansalaisista. Usvaperällä on maine niin sanottuna köyhien asuinalueena ja talouspolitiikan uskotaan olevan Usvan alkavan vaalikampanjan kantavia teemoja.

– Tavoitteenamme on, että kaupungin vauraus jakautuu tulevaisuudessa paremmin kuin koskaan, Usvan kampanjatoimistolta kerrotaan kaupunginjohtajan suulla.

– Emme ole menneisyydessä varsinaisesti epäonnistuneet kyseisen talousosa-alueen kohdalla, vaan korkeintaan osuneet vähän sivuun maalista, mutta tulevalla neljävuotiskaudella asia tulee muuttumaan. Tähtäin on kohdistettu. Maalialue on selkeä, kampanjatoimiston tiedotteessa jatketaan.

Tulevien vaalien mahdollista tuloksista ja oppositiopuolueiden harjoittamasta vastuksesta puhuttaessa Kaupunginjohtaja Usva tyytyy vastaamaan varsin poliittisesti.

– Usvan suku on johtanut kaupunkia sen perustamisesta lähtien ja olemme rautaisen varmoja siitä, että johdamme jatkossakin!

Kaupunginjohtajan äänestyskaravaani aloittaa taipaleensa Usvaperän kansantalolta tulevana perjantaina kello 12. Haluamme muistuttaa, että kiertueen aikana mahdollisesti nähtäviä lohikäärmeitä ei tule lähestyä, syöttää, katsoa tai huomioida millään tavalla.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *