Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli
Myrsky ei aiheuttanut ympäristöön vaurioita. Kuva: Josh Sorenson/Pexels

MYRSKYVAHINGOILTA VÄLTYTTIIN – ALUEIDEN KARTTAMATERIAALI TOIMITETTAVA MODIFIKAATIOTA VARTEN

Viime viikolla raportoimamme kaupunkia lännen suunnasta lähestynyt myrsky on pyyhkäissyt ylitsemme kuluneen viikon aikana.

Kaupungin Meteorologisen viraston mukaan myrskyn uhreilta vältyttiin tälläkin kertaa, eikä virallisissa tutkalaitteistoissa näkymätön luonnoton ilmiö aiheuttanut juurikaan rahallisia vaurioita.

Viraston tiedonannon mukaan myrskyn reitin varrella aiemmin sijainneita —- ja —- ei todellisuudessa ollut koskaan olemassakaan ja kaikki aluetta käsittelevä karttamateriaali täytyy toimittaa Kaupungin Uudelleenkartoitusosastolle modifikaatioita varten.

Virasto rauhoittelee kansalaisia, että myrskyn jälkimainingeissa koetut mahdolliset psykosomaattiset vaikutukset hälvenevät muutamassa päivässä, viimeistään ensi viikolla. Mikäli koet jotain muita kuin psykosomaattisia oireita, niin ole yhteydessä Kaupungin Terveysvirastoon jatkotoimenpiteitä varten.

Niille joiden —- on jostain tuntemattomasta ja myrskyyn todennäköisesti liittymättömästä syystä —- tai —- toivotamme onnea matkaan. Sitä voi noutaa Kaupungin Sattumavirastosta täyttämällä hakulomakkeen B16 ja heittämällä tikkaa viraston side silmillään.

Ole ensimmäinen joka kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *